top of page

Hotel op stelten

2019

Een komedie van Ray Cooney

De proloog op "Foei Minister!"

U kent misschien wel de klassieker van Ray Cooney "Foei, Minister" of "Motie van Wanorde".

Wel, in "Hotel op Stelten" (wat Cooney 10 jaar eerder schreef) bevinden we ons in datzelfde hotel. We herkennen zelfs een aantal dezelfde personages. 

De minister logeert in het hotel met zijn vrouw. Wanneer zijn vrouw beslist een theatervoorstelling bij te wonen omdat hij toch een drukke namiddag heeft op Binnenlandse Zaken, ziet de minister de kans om zijn langverwachte afspraakje te maken met Jennifer, de secretaresse van de premier. Hij schakelt de hulp in van zijn persoonlijke assistent om een kamer in het hotel te boeken.

Wanneer het liefdesnestje de kamer blijkt te zijn naast de suite waar de minister met zijn vrouw logeert, en deze laatste onverwachts terugkomt, start er een kettingreactie aan problemen.

Op dat moment doet een assistent wat van hem verwacht wordt, de vrouw van de minister afleiden, of is het nu...verleiden?

Voeg hierbij nog enkele onverwachte gasten en een kelner die slimmer blijkt te zijn dan eerst gedacht en het is aan de assistent om in deze deurenkomedie de meubelen te redden.

oorspronkelijke titel:  Two into One

Bewerking:  Matthias De Bot

Regie:  Johan Lutgen

Met:     Steven Tielemans, Matthias De Bot, Claris Verlinden, Chloé Goyvaerts, Kristine Verbraeken, Maria Torfs,

              Thomas Vleugels, Guido Verbraeken, Nick Verbraeken, Jessie Lambrechts en Lore Storms

flyer hotel op stelten .png
bottom of page